Heidi

IMG_2144

Jeg er hun bak bloggen/treningsdagboken. Synes det er hardt å innrømme at det er en en blogg, men at det er en fin måte å reflektere over ens egen trening og kanskje inspirere andre er jo bare positivt.

Jeg er 25 år og er opprinnelig fra Trondheim. Straks ferdigutdannet barnehagelærer og bor fortiden i Oslo. Bor også i Trysil sammen med min kjære og vår hund Nano, men jeg pendler annenhver helg dit.

Jeg er oppvokst med både schæferhund og Shetland Sheepdog som familiehunder, men etter at sheltien vår Lisa ble solgt pga mangel av tid, så har jeg ikke hatt hund før vi kjøpte Nano i 2013/14. Derifra har interessen for agility og hundetrening bare vokst, med stor påvirkning fra svigerfamilien min som også driver med agility. De kastet meg ut i en bane med godeste Todd, den gang 5 år og veldig glad i kjøttboller som belønning, bestående av en tunnel. Dette var 5 minutter etter vi hadde hilst på hverandre, så om dette var planlagt for å få meg til å ha samme interesse for de vet jeg ikke 😉 Men det økte i hvert fall min interesse for hundetrening!

DSCF3391

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s