Nano

DSCF2197

Nano er klovnen i familien, hun har så mye personlighet at det kanskje noen ganger tar litt av. Hun har veldig mye terrier i seg, sta som et beist, men veldig arbeidssom og lettlært. Hun har så mange kallenavn som blant annet er bulldosern, bøllefrø, stabeiste, destroyer, piraja, høna, lakrisen osv.

Hun elsker å sitte på fanget og sniker seg ofte fra liggeplassen på stua for å legge seg i senga. Hun har bare to gir i seg, det er 1. eller 6. gir, altså enten av eller på. Ingenting i mellom!

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Nano elsker alt som kan spises, alt som rører seg og hater kulde. Perfekt  i og med at vi har flyttet til et kuldehøl uten like, og det blir ofte opp til -30 grader om vinteren, og vinteren er laaang i Trysil. Yndlingsaktivitetene til Nano er å gå agility, spise mat og bæsj, og hun elsker å slikke sol til hun blir så andpusten av hun må slenge seg ned på parketten for å avkjøle seg litt.

10271612_10154297563690018_1949497385509248807_n

 

Vi trenger agility, triks, lydighet, smeller og rallylydighet. Og sikkert masse annet i tillegg. Nano er som poteten, kan brukes til alt!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s