Ei lita oppdatering

Tiden går plutselig veldig fort, og det er lenge siden sist. Nano har blitt gårdshund i Trysil sammen med husse (altså matfar, men svenskene har mye finere kallenavn). Jeg er igjen i Oslo for å fullføre utdanningen min.

IMG_1075.jpg

Vi vet egentlig ikke hvordan det går med med Nano, hun har i hvert fall ikke vondt, får raptuser hvis hun er løs og har stort sett mye energi. Frisk som en fisk er hun i følge seg selv også. Men hun hopper på annethvert steg i litt for høy trav enda, hva det kommer av er vanskelig å si, men det kan være en uvane. Vi har enda ikke vært til kontroll etter operasjonen, når vi har en bil og det er langt til nærmeste rehabiliteringssenter så blir det dessverre vanskelig, men Nano har nytt sommeren med å få svømme litt og gå korte turer i bånd. Vi prøver også å aktivere musklene i bena med å gå åttetall og «sykle», altså sykle med benet hennes mens hun ligger.

I Oslo fyller jeg dagene mine med mye jobb og skolearbeid, men når søndagene kommer kjenner jeg hvor sterkt savnet etter hundetrening er. Håper virkelig Nano blir haltefri, så vi kan begynne å trene agility igjen. I «værste» fall får vi i hvert fall trene rallylydighet og endelig få debutert der.

Planen fremmover er å få kommet i gang med laser og fysio i Trysil, også har jeg hørt rykter om vanntredemølle i Brummundal som vi kanskje får kommet oss til. Eller, jeg er bare i Oslo da, men jeg sender Thomas rundt for å gjøre disse ærende. Han gjør det heldigvis med glede! 😉

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s