Livet snudd på hodet

Når du plutselig ikke lenger får holdt på med hobbyen du har forelsket deg i, så gjør det rimelig vondt. En ting er at vi ikke kan trene agility, men vi kan ikke holde på med noe på 12,5 uker. Stingene er tatt, og vi har vært på kontroll. Vi må bare ta tiden til hjelp, og fikk noen tips til hvordan vi kan holde på med rehabilitering selv. Nano har nemlig flyttet med matfar til Trysil, og jeg blir igjen i Oslo for å bli ferdig med studier. Jeg har plutselig all ledig tid til bare meg selv, men jeg må vel prøve å nyte det når jeg først kan være sosial etter jobb, og har ekstra tid til studier.

IMG_7695

Nano har begynt å få svømme litt, noe hun synes er veldig stas! I tillegg gjør vi sykkelbevegelser med benet og lar henne gå i 8-tall. Bortsett fra det er det bare ro som må til. Musklene må jo komme tilbake, og benet må gro både der de har kuttet det av og skrudd det på plass igjen. I tillegg har hun blitt tynnere etter at vi kuttet ned noen gram med mat hun får hver dag, for jeg var livredd for at hun skulle bli skikkelig feit av å ikke gjøre noen ting. Og snill som hun er maser hun ikke selv om det er kuttet ganske mye, gode Nano ❤

Men vi venter tålmodig og krysser alt vi har for at vi kan starte neste sesong med et brak! Det vil nok ikke bli så mye aktivitet her fremover, kanskje de gangene jeg er ‘hjemme’ i Trysil så jeg også kan få være med på svømmingene og treningen.

Håper alle har og har hatt en flott sommer!

Heidi&Nano

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s