Unboxing – Catch hundeutstyr

I helgen bestilte jeg nye draleker til Nano (eller, kanskje mest til meg selv?), de hadde tilbud på dette så da kjørte jeg på. I løpet av de siste mnd så har jeg kastet 3 draleker fordi de har gått i stykker, vi har hatt de i sikkert nesten 2 år snart, så det var på tide med noen nye!

To leker fra Ke-Hu, en av typen platter (med flaskeplast inne i ballen) og en litt mindre av typen earth. Jeg synes platter (som vi har en fra før av, som snart også er ødelagt) kan bli stor noen ganger, og ønsket derfor en litt mindre. Det jeg liker med Ke-Hu er holdbarheten, spesielt i en staffemunn, så er de faktisk imponerende holdbare. Nano får aldri leke alene med de, det er til belønning av type drakamp. Skikkelig forelsket i fargene til earth-modellen!! Som den materialisten jeg er…

Jeg bestilte også et koppel fra tug-e-nuff som jeg har sett på veldig lenge, sykt praktisk å kunne belønne med båndet etter at vi er kommet i mål (og ute av ringen selvfølgelig)! Og at det er strikk i, da slipper jeg å få vondt i ryggen av rykkingen til Nano og kanskje sparer Nakken hennes litt. I tillegg så kan den kanskje sette en stopper for tjuvstart? Vi får se i helgen 🙂 Bare litt synd jeg ikke likte fargen, men så lat som jeg er orker jeg ikke å gjøre noe med det! Den matcher plattern i hvert fall.

Det siste jeg kjøpte var Shampoo fra Reliq, jeg har hørt mye bra om denne, så i helgen kjøpte jeg en prøvepakke da vi var i Trondheim. Nano lukter så j**lig nå på grunn av løpetid og jeg måtte bare vaske hun. Nå tre dager etter vask lukter hun fortsatt godt, ikke sånn sterk lukt, men nok til at jeg elsker det!

Laget en liten video av lekene, og gleder meg masse til å teste de ut i helgen!

 

2 kommentarer om “Unboxing – Catch hundeutstyr

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s