Moss 2016

På søndagen var vi på vårt første utestevne for denne sesongen, og startet med at på veien til Moss bøttet det ned med regn og det så mørkt ut for å få en tørr opplevelse. Værmeldingen hadde meldt opphold og sol, så dette lovet ikke godt. Men fremme på stevneplassen hadde regnet holdt opp og viste ingen tegn til videre nedbør.

Første løpet var lag-løp sammen med andre ekvipasjer fra Follo Brukshundklubb, her hadde vi kun en feilfri ekvipasje så det disket vi glatt. Jeg og Nano hadde en dårlig start, jeg starta hun tidlig (og fikk høre at hun egentlig tjuvstartet i ettertid…), men etter disken var løpet egentlig ganske så greit og hadde ingen dårlig følelse for de neste løpene.

Hoppløpet var først, her lå hun på start og under hele løpet river hun kun 1 pinne, det vil si at vi var kun et riv fra å vinne. Surt, men dette løpet fløyt så godt at jeg var strålende fornøyd. Jeg kunne valgt å følge hun opp til tunellen istede for å stikke for tidlig, men har dessverre ikke nok is i magen.

Agilityløpet var hun hetere enn hetest, kommer aalt for fort inn i rett slalåminngang og hopper rett til 3. pinne, så vi får en feil der. Etter slalåmen flyr hun av vippa, tror det er en blanding over for stort fart og glatt vippe, men hun ble der i første-løpet, så det skulle ikke være noen grunn til å ikke stoppe. Jeg blir kraftig irritert og «kjefter» litt som gjør at hun roer seg litt. Resten av løpet går veldig bra!

Alt i alt er jeg så utrolig fornøyd, det gir meg håp for videre fremgang og jeg føler at vi har utviklet oss veldig bare i år kontra i hele fjor. Gleder meg virkelig til helgen, da er det nytt stevne i Sverige og hele gjengen min reiser sammen!

2 kommentarer om “Moss 2016

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s