2015-2016

IMG_2976x

Vi er inne i det nye året og vi tok visst juleferie fra bloggingen også. Julen var fylt med mye kos og trening, vi prøver å trene mye på ro og være rolig rundt andre hunder. Men det går sakte, om det går sikkert er jeg ikke så sikker på, skal i hvert fall bli godt med trening hos Jenni igjen i morgen slik at vi kanskje kan få flere tips til hva vi kan gjøre for å minske stressnivået til Nano rundt agility. (Dette ble skrevet på lørdag, så vi har allerede vært der da, men jeg glemte å publisere)

Jeg tenkte kanskje jeg skulle se på hva målene var for oss i fjor:

Mål for 2015

– Debutere i agility (i mai/juni)
– Ta bronseprøven i agility (i mars)
– Håndtere ulike stressende situasjoner (som på stevner) 
– Passere andre hunder på en god måte

Vi debuterte i mai, med et smell, gikk skikkelig dårlig! Haha, tjuvstart deluxe! Men vi debuterte, og det var det viktigste. Når man ser på filmer så har vi utviklet et sterkere bånd på banen, selv om Nano kanskje har utviklet mer stress, så følger hun meg mye bedre og jeg er bedre til å plassere meg og handle.

Vi klarte jo ikke bronsemerket den dagen vi skulle, og i ettertid har jeg ikke stresset noe med det. Vi tar det nok neste gang! Haha, nå er jakten på sølvmerket i gang (feilfri runde i kl. 1).

Det er jo ikke i boks enda, vi jobber i herdig med dette! Og vet ikke helt hvordan jeg skal angripe det, stresset vil nok aldri forsvinne helt! Men spesielt det med å gå inn til startområdet må vi jobbe med, det er et kritisk punkt for oss og jeg mister mye konsentrasjon og får mye nerver når Nano er i fyr og flamme og klarer ikke å leke eller spise fordi hun er så høy i toppen. Hvis noen har tips tar jeg hjertelig i mot! En vane er dessverre vond å vende.

Vi jobber fortsatt med dette, det er mye bedre nå, men hun byr fortsatt opp til lek om vi nærmer oss hunder på tur. Legger seg ned på to og skal til å hoppe frem. Men det går sakte men sikkert 🙂

Når det gjelder mål for 2016 er det noe av de samme målene vi har.

  • Jobbe målrettet for å senke og få Nano til å beherske stressnivået sitt på et sunt nivå
  • Trene mer RL slik at vi kanskje kan debutere i Drammen i April
  • Ha det gøy på trening!
  • Få i hvert fall 2 napp ila året! (Dette er ikke et must, men jeg er lei av 5 feil og 10. plass, som et konkurransemenneske jeg er)
  • Delta på flere snøreløp, skikkelig gøy!
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s