Agilitytrening

På søndagen dro vi på agilitytrening. Det ble bygget 2 baner selv om vi kun var 10 ekvipasjer, noe som førte til at hvert ekvipasje hadde litt bedre tid og jeg kunne senke skuldrene. Jeg tok med en leke som ikke Nano klarer å leke selv med, og jeg våget å slippe leken selv med andre hunder og folk der. Hun har en tendens til å erte, men nå kom hun tilbake med den nesten hver gang! Ikke alltid med en gang, men da la hun seg bare ned for å tygge på den.

Første bane prøve vi litt forskjellig handling på start, og fant noe som funket på oss. Jeg var konsekvent på å ta om igjen hvis hun river, og plasseringen min i forhold til hvor hun er. Vi terpet litt på slalåminnganger og masse vippeterping, hun stoppet hver gang og lot meg løpe litt forran henne, noe som viser at belønning på feltet hjelper! Har vært litt dårlig på dette og hun har fått belønning etter at hun hadde gått av. Ser vi må begynne å trene litt på å gå litt lengre ned på mønet, for hun hopper bare lengre og lengre opp her. Har aldri måtte ha 2on2off på mønet, men nå begynner det å bli vell langt opp.

Andre bane ble det litt terping av å bli på start, vi sliter noe utrolig med dette. Og dette gikk også ganske bra i forhold til hvor dårlig det faktisk har vært, faktisk ikke eksisterende! Haha, men hun er bare så gira at ting flyter over. Ellers så var stopp på bommen perfekt, nesten ingen riv og vi hadde god fremadsending. Lover i hvert fall godt for neste års sesong, men må jobbe mye mer med hvor jeg plasserer meg i forhold til intimsonen til Nano. I tillegg må intimsonen til Nano utvides litt mer, men det er fint å ha noe å trene på.

Liten film fra 2. Banen i går.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s