Sykemeldt

For ei uke siden var vi å trente litt på klubbens området og plutselig halter Nano veldig på ene foten. Vi avsluttet treningen og trodde kanskje hun hadde strekt noe. Men dagen etter var haltingen like ille og hun nektet å gå på foten, spesielt ute hvor jeg måtte bære henne ned bakker. Vi hadde ikke noe smertestillende hjemme, så jeg bestilte time til vetrinæren i og med at Nano er ganske så høy smertegrense og går ganske langt for å sjule at hun har vondt. Om det ikke er magevondt da, da er det forferdelig synd på henne… Men ja, tilbake til saken, vetrinæren kjente på labbene og Nano viste veldig ubehag når hun klemte på ene tåa. Vi tok røntgen for sikkerhetsskyld (koster å være kar si…) slik at hun ikke hadde knekt noe, og det hadde hun heldigvis ikke, var nok bare en strekk etter treningen på søndagen hvor det var litt ulendt terreng. Så nå er det ro og smertestillende i 10 dager, vet ikke hvem det er værst for jeg. Begge kanskje, abstinenser all the way, men vi trener litt LP og RL inne. Gikk en times tur i dag i bånd og rolig tempo, slik at vi fikk bevegd oss litt heldigvis.

IMG_2910

Reklamer

2 kommentarer om “Sykemeldt

  1. Usj, det er så skummelt når de har det vondt! Fanden vet hvor lenge de egentlig har hatt vondt og hvor vondt det egenrlig er for dem. Vi hadde en sånn runde for et par uker siden, og ser blir så redd, ser for meg at han aldri kommer til å klare å gå normalt igjen, osv. For et styr. Masse god bedringtil lillemor, håper haltingen slutter snart! ❤

    Liker

    • Hehe ja, man blir ganske bekymret ja. Når man har konkurransehund er det jo ikke bare at det er vondt, men at man ikke får trent/konkurrert hvis de skader seg skikkelig, så er nok veldig obs på det også. Hun halter heldigvis ikke lengre og viste masse bedring dagen vi dro til vetrinæren, så var bare en strekk heldigvis 🙂 Tusen takk!

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s