Norwegian Open 2015

Da har vi avsluttet konkurransesesongen med et stort stevne i Kongsvinger, nemlig Norwegian Open! Gledet meg virkelig til denne helgen, og etter 2-3 konkurranser med bare kjip følelse og ikke så mye motivasjon skulle vi bare løpe å ha det gøy, sammen! Hovedfokuset var å få tilbake gleden og motivasjon, føle at vi var på samme lag og ikke på hver sin planet. Alt annet var bare bonus! IMG_2859

IMG_2863

Vi bodde på ei hytte der det ehm, egentlig ikke var så lov med hunder i senga, men altså vi prøvde da med genser under… Nano er dessverre en sofa/seng/alt som er mjukt-hund, skal helst ligge i fanget. Så det var ikke mulig å få hun til å ligge på det kalde gulvet (døra var skreiv, så det trakk til og med!). Men vi hadde med egne sengetrekk og laken, så satser på at de vasker madrassene i ny og ne!

IMG_2877
Noen er veldig fornøyd og gira etter et løp ❤

IMG_2880

Vi deltok i 3 åpenløp og 4 offisielle klasser. Hadde kun 2 løp uten disk og i disse løpene hadde vi noen feil, men så mange fine momenter! Følelsen av flyt og kontakt var til stede under alle løpene, eller kanskje ikke det første løpet som var en syk vanskelig bane, men det har vi ikke på film, heldigvis! Hadde vi hatt bli på start, så hadde vi kanskje klart oss litt bedre så dette er noe vi må trene inn igjen, men fokuset mitt skulle ikke være å stresse henne til å bli der eller korrigere. Men at hun skulle ligge litt, også sier jeg klart litt for tidlig, så hun faktisk ikke tjuvstarter. Da fikk jeg også skuldrene litt lavere og min nervøsitet var ikke like mye tilstede og gledet meg skikkelig til å løpe.

I ett av åpenløpene skjer det mye rart og ender meg at jeg klarer å tvinge jaakko inn i hjulet, altså jeg klarte å bli så desorientert at jeg trodde virkelig jeg var på et hinder før hjulet, måtte le litt etter dette. Så virkelig ikke at det var hjulet før Nano hopper inn i det… Hah, lurer på hva dommeren tenkte.

Skjermbilde 2015-10-27 kl. 21.04.35

IMG_2903
Tenk å ha så fin svigersøster man kan snakke taktikk med etter løp! ❤

Men nå er sesongen slutt for i år, og vi skal kose oss med trening i vinter, både med trekk, agility og ski (hvis det kommer snø, vi håper det kommer snart!). Også har jeg fått så mye motivasjon at det er mye annet innen RL og LP jeg vil trene, så vi håper på at motivasjonen og lyst på å trene holder seg stabil!

IMG_2909
Litt sliten etter helgen, men beste av alt var nok å komme hjem til sengen!

kan jo bli spennende, hvis vi tørr.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s