OODK 2015

Da har vi endelig vært på stevne igjen! Deilig å være tilbake igjen, og med fire løp på planen var ikke akkurat dagen kort heller. Men vi gikk 3 av 4 løp uten å diske, og med god flyt i hele løpene.

Det første løpet var ikke før langt ute på dagen, i halv tolv-tiden skulle vi starte med åpen hopp. Åpen og lag er løp jeg melder på bare for treningens skyld og har ingen forventinger til de. Vi startet med et knalløp, Nano var skikkelig på og selv om hun rev med seg et par pinner føltes det ut som vi var et lag. Jeg er mye tryggere på starten hennes nå, men kjenner fortsatt at jeg ikke helt klarer å stole på henne og starte henne tidligere enn hva jeg burde ha gjort for å komme i riktig posisjon. Men det kommer seg! Det var virkelig en morsom bane å gå som Gondola Guttormsen hadde laget.

IMG_1205

Så var det lag, her var det mye vanskelig handling som vi måtte kunne og som vi ikke har trent så mye på og jeg klarte ikke bestemme meg for hva jeg skulle gjøre som endte i noe jeg ikke tenkte jeg skulle gjøre i det hele tatt og vi disket. Det positive i dette løpet var at Nano og jeg fortsatt var et lag, og feltene hennes var perfekte!

Så var det tid for de to siste løpene, i agility ble hun litt for het (tok hun ut for tidlig, og dermed står hun å stresser seg selv opp litt). Men det holdt selv om hun hadde løpende felt på bommen inn til en 6. plass og siste premierte! Også mye bra i denne banen,  og det føles ut som en helt annen hund å gå med siden vi startet i Mai! I siste løpet, hopp, ble jeg litt ivrig og startet litt for tidlig som gjorde at jeg kom ute av posisjon. Jeg var litt usikker på starten i denne banen, men kom igjennom hele banen hvor det føltes ut som vi hadde hundre riv, selv om vi egentlig kun hadde 3. I tillegg hadde vi 2. raskeste tid så i ettertid er jeg veldig fornøyd

IMG_1207IMG_1203

Det var en veldig fin dag hvor jeg hadde veldig fin kontakt med Nano, selv om hun var ganske så het i noen av løpene gjorde hun alikevel det jeg sa hun skulle gjøre og hadde ingen egne intensjoner om noe annet. Ja, vi river en del, men det får vi jobbe med når jeg blir enda mer trygg på hvordan hun går og at jeg blir en bedre handler med tanke på hvor lang hun må følges opp uten av hun river. Det er så koselig på stevner når folk kommer i ettertid og skryter av Nano og gir oss tips til hvordan vi kan få ting bedre. Men nå må vi pakke sakene igjen for vi skal på kurs i weight pull, blir spennende!

Ha en fin dag.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s