GULDagility 2015

DSCF3524Da er vi hjemme igjen etter en uke i Kalmar på GuldAgility med en pitstop innom Ullared! Vi har hatt fire dager med agilityglede og noen dager med avslapning. Vi var innom Ullared på vei ned til Kalmar hvor vi fikk shoppet litt diverse ting til Nano (og til oss selv). Mest godteri egentlig, men de hadde billige langliner også ble det en ny frisbee!

Vel fremme i Kalmar fikk vi sol og varme, de første dagene hadde vi fri hvor vi bare badet og solte oss, slappet skikkelig av. Torsdag var det endelig tid for litt agility og vi startet med en tjuvstart og disk, jeg klarte også å få solkrem på øyet som resulterte i hodepine slik at min svigersøster måtte steppe inn som reservehandler og det gikk jo som bare det, 5 feil og en 14. Plass! Veldig artig å se Nano gå med noen andre! I dette løpet hadde hun veldig fine felt også!

DSCF3524 DSCF3521

Hele uken har Nano kanskje 5-6 riv på 6 løp, noe jeg er storfornøyd med! For en superhund som plutselig har sluttet å rive så inni hampen mye, og jeg ser tendenser til at hun river hvis hun er ekstremt høy eller hvis jeg ligger for langt bak/foran eller at jeg gir hun for lite plass! Annet som var bra var hvordan hun oppførte seg, spesielt første dagen, veldig rolig og avbalansert hvor hun faktisk kunne gå pent ved meg rundt omkring banene!

Hadde store planer om masse trening og mer strukturert trening denne uka i mellom, men Nano klarte å skjære seg i mellom potene som det gikk betennelse i og har treningforbud før Danmark! Så får ordne med treningsdagbok og en liten plan på hva vi skal trene på!

Her er film av løpene!

Nå pakker vi siste rest og reiser til Danmark for enda en uke med agilitymoro! Familieferie på sitt beste altså 😀

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s