Startproblemer: Fixed!

I helgen var vi i Sandefjord, for en helg og for et stevne. Det var helt fantastisk plassert, med gode turmuligheter rundt lysløype i skogen, det var kort vei til havet hvor hundene kunne bade og underlaget var veldig bra. I tillegg var det stor plass rundt ringene slik at man kunne stå litt unna og ikke stresse seg opp i en klynge rundt start. I tillegg var vi jo veldig heldig med været, det var varmt og litt overskyet på lørdagen (perfekt vær for hundene) og på søndagen hadde vi strålende sol.

På lørdagen startet vi med et tunnelløp, jeg hadde tenkt å få Nano til å gå fri ved fot frem til start og gjøre vanlig startrutine som vi gjør på trening. Men da gikk jeg akkurat litt for lang til at hun hoppet over hinderet og starten ble litt punktert fordi jeg ikke fikk stilt meg i posisjon. Men veldig moro å gå bare tunneler da, Nano vegret noen av inngangene i dette løpet og virket litt som hun tenkte «hæ får jeg lov til å løpe inn i alle disse hullene???». På agilityløpet prøve jeg å være litt mer bestemt når jeg tok av båndet og holde hende igjen for og så få hun til å snurre rundt benet og i dekk (som vi gjør på trening, bare med fri ved fot), jeg tror kanskje det er akkurat det som gjør at Nano får utløpt litt av den frustrasjonen som hun har på start. Hun ble i hvert fall og vi diska ikke! Veldig fornøyd med det, det er jo bare en seier i seg selv at hun ble! Så storfornøyd med dette.

Vi startet med å gå et hoppløp som var helt fantastisk, hun hadde et eneste riv og følte dette var virkelig en bane for oss! Men så ble jeg antageligvis litt for ivrig og tenkte at jeg måtte gå litt lengre unna enn hva jeg hadde trengt å gjøre, slik at hun ikke tok det 3. siste hinder etter tunnelen og diska der! Men det var et fantastisk løp og en veldig fin bane med perfekt slalominngang for oss! Her bremser Nano og hun må tenke selv. I andre løp er tunnelen ofte rett etter en tunnel eller etter mange hinder rett frem slik at Nano kommer i 120 inn og klarer ikke å bremse før slalominngangen. Så det er i hvert fall noe vi skal trene på. Ellers hadde vi andre fine momenter, men Nano var nok relativt sliten på slutten og ble litt ukonsentrert og veldig høy i hatten.

I dag kjørte vi til Trondheim, og vi skal delta på stevnet i helgen. Hvis Nano blir frisk, har kastet opp i hele dag dessverre og er ikke helt i form. Men vi satser på at litt faste og søvn gjør susen.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s