Brårud 24.05.15

Da er vi hjemme igjen etter en lang dag på Brårud og vi har kosa oss masse! Jeg er kjempefornøyd og stolt over Nano, selv om jeg kanskje skulle ønske at Nano klarte å ligge rolig på start da… Men håper det løsner etter hvert, vi tar til oss det folk tenker hvordan vi skal lære det, også får vi bare terpe og terpe og terpe til vi finner en løsning som funker for Nano. Hun er alt for rask til at jeg klarer å starte med henne, vil gjerne få plassert meg før hun løper avgårde og tar en seiersrunde eller to. Så vi får se hvordan det blir neste helg, da er jeg ferdig med eksamen (og har sommerferie!!) så vi kan konsentrere oss om å konkurrere!

Gode momenter i banen i dag, og i hoppløpet var hun veldig flink og gikk feilfritt helt til 3. siste hinder da hun kom hoppende liiiiitt lengre enn hva jeg trodde hun ville gjøre. KlovneNano klarte å sjarmere flere rundt banen i dag og det var så koselig når vi fikk applaus etter agilityløpet hvor det var folk som kom bort som likte attityden til Nano og synes hun var så morsom, stolt matmor<3 Go big or go home, sier Nano!
Nå ligger hun pal på sofaen og blir vel liggende der før vi tar kvelden. Nå er det tilbake til bøkene og krysse fingrene om at jeg husker alt til tirsdag. Fortsatt god pinse!

Heidi&Nano

4 kommentarer om “Brårud 24.05.15

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s