1 Trippel

I dag har vi vært å konkurrert uoffisielt i klubben, og vi disket alt. Men vi hadde så mange gode momenter i banen sånn ellers, foruten de to seiersrundene hun tok FØR vi hadde startet… Så det å bli foran et hinder når det er mange andre hete hunder rundt hun er ikke bare-bare tydeligvis, så det må vi jobbe mye med.

Men tilbake til de gode momentene, hun tok vippa helt perfekt i dag og ble på feltet selv om jeg løp litt fra hun, og i og med at vi allerede diska så fikk hun belønning der. Mønet tok hun feltet også, og hun tryna på bommen så da bare løp vi forbi, vet ikke helt om jeg var i veien for linja eller om Nano bare var som Nano er, klumsete. Når vi først fikk kommet oss igang igjen etter noen runder, så hadde vi kontakt under hele banen og det jeg har vært redd for hele tiden er at hun bare skal stikke i banen eller etter vi er kommet i mål, men hun så bare på meg som om jeg var den beste i hele verden som lot hun gå agility.

Ellers er jeg veldig fornøyd med at jeg husket banene og tror handlinga mi var ganske så grei, i tillegg klarte jeg å la nervene ligge før vi startet selv om Nano tok noen runder. Nå er både jeg og Nano utslitt. Vi hadde dessverre ingen som kunne filme med oss i dag i og med at vi begge her hjemme er i eksamenskjør kunne ikke T bli med for å se på oss. Men neste gang blir det, for nå vet jeg ikke om hun egentlig rev noen pinner, tenkte ikke så mye over det når jeg løp 🙂

DSCF3244

Reklamer

2 kommentarer om “1 Trippel

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s