Trening 07.05.15

På torsdagen var vi på vår første utetrening i regi av FBK. Og det er så fantastisk å trene ute kontra inne, Nano er en helt annen hund og stressnivået er mye mindre. Vi har bedre kontakt selv om hun fortsatt belønner seg selv ofte, ved å ta en ekstra tunnel osv… Men vi jobber med det og kontakten har i hvert fall blitt mye bedre siden bare i vinter. Da spesielt etter at vi kunne ta med leke på trening uten av hun forsvant helt himmelhøyt.

I det siste har vi måttet trent en del på å hoppe, jeg har noen hinder her hjemme som jeg setter opp etter hverandre i forskjellige høyder slik at Nano kanskje lærer en gang å tilpasse farta og tenke litt før hun hopper. Jeg vet ikke helt hvorfor hun ikke gidder å hoppe, men noen ganger tror jeg det er de gangene det er rettstrekke og hun løper og ikke tenker… Jeg vet ikke om det var fordi vi var ute, om det var flaks eller om det faktisk hjalp med 2 økter med hopptrening, for Nano hoppet som bare det! Selvfølgelig rev hun, men ikke på samme måte som før, for jeg ser nå at hun tenker før hun hopper, spesielt hvis det er handling involvert og ikke bare løping. Jeg var i hvert fall veldig fornøyd med hun etter treninga og ikke stakk hun for å leke med andre hunder når de var inne i ringen heller. Denne uka er det ikke trening pga. helligdag, men på onsdag skal vi delta på vårt første uoffisielle stevne og vi tar det som trening i stede!

Jeg fikk tatt med meg slalomen selv om vi ikke skulle trene den på torsdag også, slik at vi kunne terpe litt på denne også. Veldig fornøyd med Nano som endelig skjønner høyreinngang på begge sider! Veldig stolt av Nano 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s