Treningshelg i Trysil

I helgen har vi vært hjemme til svigermor i Trysil. Veldig deilig å komme seg bort fra by og stress, i tillegg så har vi jo verdens beste instruktør der. Og en hall hvor vi kan trene så mye vi vil i så lenge den er ledig. Og vi har trent mye, og lært mye nytt.

12897_928868760486436_3315096669650210189_n-2

I og med at det er bronsemerket søndagen som kommer nå, måtte vi virkelig terpe på vippe og felt. Alle de andre hindrene kan vi jo (selv om antall riv kommer til å være skyhøyt), så det ble i hvert fall mye terping på å bli på feltet til jeg sier det er greit å gå av. Nano er så ivrig at hun skrur gjerne av alt som har med hørsel og lydighet å gjøre når hun løper alt hun kan, slik at hvis vi ikke skal rett frem etter bommen, så mener Nano er det er skikkelig teit for hun vil jo bare løpe fortifortifort!

I tillegg har vi blitt litt mer bevisst på hvilke bytter vi må gjøre for at Nano skal skjønne mitt kroppsspråk best og hvor jeg skal plassere meg for at hun skal gå inn i slalåmen rett f.eks. Så nå som hun endelig kan de fleste hindrene kan vi endelig, eller jeg mener, kan jeg endelig begynne å jobbe med min handling av Nano. For at vi skal hunne jobbe med det må vi jo først og fremst klare å ta bronsemerket, så vi får krysse fingrene for at Nano ikke tar et ekstra hinder eller to.

Det var i hvert fall en sliten hund som ble med hjem til Oslo igjen, flinkeste Nano!

Processed with VSCOcam with p5 preset

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s