Søndagstrening

I går var vi på først på stevne på Kløfta for å ha litt mijøtrening. Angret meg litt da jeg så hvor trangt det var og hvor mye folk det var der, men vi fikk trene litt på kontakt og roligtrening i et stressende miljø. Målet før mai er at Nano klarer å ignorer andre hunder og mennesker til en viss grad, i hvertfall kunne passere uten at Nano mener at vi må hilse! Det var koselig å være på stevne igjen, gleder meg til vi kan konkurere selv også.

Vi tok også tbanen hjem igjen, så Nano var helt skutt når vi kom hjem igjen. Da var det jo bare et par timer til vi skulle til Follo for søndagstrening, men Nano går jo aldri tom for energi så etter en liten powernap var jo hun klar for fart og spenning.

Vi hadde bare en instruktør så vi fikk gå en «hel» bane med 13 hinder, synes egentlig det var litt spennende med tanke på at Nano ofte løper i fra meg (fordi jeg er så treg…) ,men runde nr 2 gikk det egentlig ganske bra, overraskende bra. Ble helt overrasket at jeg glemte å løpe også. Men jeg må jobbe med meg selv, i og med at jeg har en hund med farg i må jeg være mye tidligere ut med kommandoer og instrukser!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s