Godt nytt år!

Nyttårsaften ble feiret hos svigermor med fine raketter utenfor vinduet og 5 rolige hunder. Vi hadde langhelg etter og den ble brukt til mye agilitytrening i hallen og turer. Veldig deilig treningsforhold i Trysil Hundeklubb hvor vi kan trene så og si når vi vil og fint med den snilleste svigerfamilien som stiller som instruktører!

Skolen har startet for min del og de viktigste treningsmånedene har startet. Vi skal prøve å ta bronsemerket i agility som er i slutten av mars en gang i FBK hvor vi trener med instruktør, vi har vært på 1 trening og er strålende fornøyd med det. Nano gikk slalomen fult uten hjelp fra meg og jeg var i eksase over at det faktisk skjedde. Vi har ikke trent så mye slalom, så det var gøy. T var også med så vi fikk filmet litt (og dokumentert at slalomen går lett som en plett!)

Jeg har tenkt igjennom målene litt for året, det er ikke så mye, men det er forhåpentligvis overkommelig. Kanskje blir det turer til både Sverige og Danmark for stevner, men vi får se hva tiden strekker til (og kanskje pengene…).

DSCF2396

Mål for 2015

– Debutere i agility (i mai/juni)
– Ta bronseprøven i agility (i mars)
– Håndtere ulike stressende situasjoner (som på stevner) 
– Passere andre hunder på en god måte

I tillegg har naboen som har en spaniel store planer om at vi skal trene lydighet sammen når snøen forsvinner og det blir litt varmere i været. Vi kan jo prøve, har jeg sagt da, tror kanskje lydighet blir litt for langsomt for Nano. Så det kan jo bli spennende.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s